Ledarutbildningar

Ledarclinic

Välkommen till ledarclinic för dig som är utbildad Travskoleintruktör eller genomför utbildningen just nu, alternativt arbetar som ledare/funktionär inom galoppsporten. Utbildningen är ett led i planen för årlig fortbildning för Travskoleinstruktörer.

Om utbildningen

Välkommen att lyssna till en digital föreläsning som handlar om psykisk hälsa bland unga. Föreläsare är Elise Lindman som har gått gymnasium med inriktning Islandshäst på Wången, är utbildad instruktör, domare och numera är idrottspsykolog.

Föreläsningen ger dig en introduktion i ämnet idrottspsykologi och psykisk hälsa hos unga. Elise kommer att prata om att förebygga och bemöta psykisk ohälsa, ni får även diskutera ämnet i grupper. Det kommer finnas tid för frågor och du kommer också att få med dig verktyg som du själv kan använda i verksamheten.

Datum: den 1 september kl. 12-16 och den 21 september kl. 16-20 OBS! Det är samma föreläsning som ges vid båda tillfällena.

Antal kursplatser: max 50

Kostnad: Undervisningen är avgiftsfri

Förkunskaper: Clinicen är för dig som är utbildad Travskoleinstruktör eller genomför utbildningen just nu, alternativt arbetar som ledare/funktionär inom galoppsporten

Frågor och svar

Den 1 september kl.12-16 och den 21 september kl.16-20

Clinicen är för dig som är utbildad Travskoleintruktör eller genomför utbildningen just nu alternativt arbetar som ledare/funktionär inom galoppsporten.

Undervisningen är avgiftsfri.

Anmäl dig här

Välkommen med din anmälan till 21 september HÄR. Anmälan stänger den 18 september.

Deltagare kommer att få en Teams-länk utskickad före clinic.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Sofie Viksten Engfors, sofie.viksten@travsport.se

Kontakt

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Sofie Viksten Engfors, sofie.viksten@travsport.se