Ledarutbildningar

Ledarclinic

Välkommen till ledarclinic för dig som är utbildad Travskoleintruktör eller genomför utbildningen just nu, alternativt arbetar som ledare/funktionär inom galoppsporten. Utbildningen är ett led i planen för årlig fortbildning för Travskoleinstruktörer.

Om utbildningen

Clinicen har i år temat ätstörningsproblematik och ger deltagarna grundläggande kunskap om riskfaktorer, konsekvenser och åtgärder kring ämnet.

Clinicen genomförs digitalt och upplägget kommer vara föreläsning, eget arbete och genomgång med sammanfattning.

Tid: 7 september kl 10.00 – 16.00 (inkl. lunchpaus)

Plats: Digitalt via plattformen Zoom

Antal kursplatser: Max 50 deltagare

Kostnad: Undervisningen är avgiftsfri

Förkunskaper: Clinicen är för dig som är utbildad Travskoleintruktör eller genomför utbildningen just nu, alternativt arbetar som ledare/funktionär inom galoppsporten

Frågor och svar

Tid: 7 september kl 10.00 – 16.00 (inkl. lunchpaus)

Plats: Digitalt via plattformen Zoom

Klara Edlund är legitimerad psykolog och psykoterapeut. Hon är också handledare i KBT och docent i psykologi och har på uppdrag av Svensk Travsport och Svensk Galopp tagit fram det material för våra organisationer med titeln ”Ätstörningar – riskfaktorer, konsekvenser och åtgärder” som denna utbildningsdag baseras på.

Clinicen är för dig som är utbildad Travskoleintruktör eller genomför utbildningen just nu alternativt arbetar som ledare/funktionär inom galoppsporten.

Undervisningen är avgiftsfri.

Anmäl dig här

Anmäl dig via denna länk senast den 30 augusti. 

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Stina Swartling Hoch, stina.swartling@travsport.se